Blokkeer foto's op Facebook
 

Viewer Pro 120

WidsMob Viewer Pro

De eenvoudigste en snelste oplossing om afbeeldingen en video's op Mac te bekijken.

Download voor Mac-versie

* 100% schoon en veilig

3,855,679 Downloads

Grote uitverkoop
Rewards Program

Hoe foto's op Facebook te blokkeren zonder het te merken

Soms vind je het niet leuk om getagd te worden door vrienden vanwege de gênante Facebook-foto's. U moet dus foto's van vrienden op Facebook blokkeren om te voorkomen dat anderen deze foto's zien. In andere gevallen zijn niet alle foto's op Facebook openbaar. Het is dus ook nodig om te leren hoe je foto's op Facebook kunt blokkeren voor publiek. Wat betreft het blokkeren van het delen van foto's op Facebook en het blokkeren van omslagfoto's op Facebook, vindt u ook de manieren in de volgende secties.

Blokkeer foto's op Facebook

Deel 1. Blokkeer foto's op Facebook van vrienden

Als je op Facebook-foto's bent getagd door trucs van vrienden, zullen anderen er ook door bladeren door op je naam te zoeken. Of het maakt je misschien niet zoveel uit, maar je wilt niet aan alle vrienden laten zien. Dat betekent dat je je vriend niet wilt vragen om een ​​foto op Facebook te verwijderen. U moet dus foto's op Facebook van vrienden blokkeren om bepaalde getagde foto's voor bepaalde vrienden te verbergen. Hier is de methode om het probleem van het blokkeren van foto's op Facebook van vrienden op te lossen.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Klik op de knop "Instellingen".

3. Kies "Tijdlijn en tagging" in de linker lijst van de pagina.

4. Zoek de derde vraag en kies de tweede instelling.

5. Klik aan de rechterkant op de knop "Bewerken".

6. Als u de optie ziet om privacy in te stellen, klikt u erop.

7. Kies "Alleen ik" of "Aangepast" om foto's van vrienden op Facebook te blokkeren.

Verberg gelabelde foto's op Facebook

Daarna kunt u bepalen wie deze getagde foto kan zien en wie niet. Stel privacy in door foto's van vrienden op Facebook te blokkeren om tags op een andere manier te gebruiken. Volgende keer wanneer je vrienden foto's op Facebook plaatsen en je opnieuw getagd, pas deze vaardigheid toe en lach naar ze.

Deel 2. Blokkeer foto's op Facebook voor het publiek

Je weet misschien niet dat al je berichten openbaar zullen zijn als je de privacy niet eerder hebt ingesteld. Dat lijkt vreselijk, iedereen kan je gegevens en dagelijkse zaken op de Facebook-tijdlijn krijgen door gewoon op je naam te zoeken. Daarom is het belangrijk om foto's op Facebook te blokkeren voor het publiek. Alleen als je gewoon iets voor iedereen wilt posten, weet ik zeker dat je in sommige omstandigheden nog steeds foto's op Facebook voor het publiek moet blokkeren. Het is niet nodig verwijder foto's op Facebook om deze foto's op de tijdlijn te verbergen. U hoeft alleen maar op enkele opties te klikken en vervolgens kunt u foto's op Facebook voor het publiek blokkeren.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Selecteer de optie "Instellingen".

3. Kies "Privacy" in de rechterlijst.

4. Zoek de keuze "Wie kan mijn spullen zien", deze staat op de eerste positie.

5. Klik op "Beperk eerdere berichten" wanneer u "Beperk het publiek voor berichten die u hebt gedeeld…." Ziet.

6. Selecteer de optie "Beperk oude berichten" om foto's op Facebook te blokkeren voor publiek.

Blokkeer foto's op Facebook voor publiek

Later zullen de geblokkeerde foto's op Facebook van het publiek veranderen in vrienden. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw Facebook-profiel. Deel prachtige momenten met vrienden en leg je leven vast, nadat je foto's op Facebook voor het publiek hebt geblokkeerd.


Mensen lezen ook:

Deel 3. Blokkeer het delen van foto's op Facebook

Als iemand uw privéfoto's op Facebook heeft gedeeld zonder u hiervan op de hoogte te stellen, is dat echt vervelend. Misschien kun je watermerken toevoegen aan je Facebook-foto's. Het is echter nog steeds niet het belangrijkste punt om het probleem op te lossen. U kunt foto's op Facebook niet blokkeren om direct te delen. Het enige dat u kunt doen, is vrienden selecteren tijdens het posten. Dus het blokkeren van foto's op Facebook om te delen is nog steeds een grote vraag voor Facebook.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Voeg zoals gewoonlijk foto's toe aan Facebook.

3. Kies de Privacy-instelling voordat u gaat uploaden.

4. Klik op "Alleen ik" of "Aangepast" om in te stellen met wie u wilt delen.

5. Upload uw bericht na het blokkeren van foto's op Facebook om te delen.

Verberg foto's op Facebook-albums

Kies de vrienden waarvan u denkt dat ze uw foto's niet zullen delen zonder uw toestemming. Ondertussen kunnen ze uw foto's gewoon delen met mensen die u eerder had geselecteerd. Slechts een paar mensen kunnen uw Facebook-foto's zien. Het wordt dus veiliger door foto's op Facebook te blokkeren om te delen.


WidsMob PhotoVault

WidsMob Photo Vault-programma - Houd uw persoonlijke foto's verborgen voor anderen. Of je nu persoonlijke foto's hebt of belangrijke documenten in JPEG, je moet foto's van anderen versleutelen en verbergen, dit programma kan je veilige fotokluis zijn.

Download voor Win-versieDownload voor Mac-versie

Deel 4. Blokkeer omslagfoto's op Facebook

Omslagfoto's zijn de weergave van smaak. Misschien ben je voor meerdere veranderd en wil je anderen niet laten zien. Of je wilt gewoon je omslagfoto verbergen. Zo kun je foto's op Facebook blokkeren om ze geheim te houden. U kunt uw huidige omslagfoto echter niet blokkeren. Het enige dat het blokkeren van foto's op Facebook voor omslag kan helpen, is om uw eerdere omslagfoto's voor anderen te verbergen.

1. Log in op uw Facebook-profiel.

2. Klik op de optie "Foto's".

3. Zoek en open oude omslagfoto's.

4. Klik op de optie "Bewerken".

5. Kies "Alleen ik".

6. Klik op "Klaar met bewerken".

Verberg foto's op Facebook-tijdlijn

Als dit allemaal is gebeurd, kun je foto's op Facebook blokkeren voor eerdere omslagen. Niemand kan ze zien behalve jij. Dus je kunt omslagfoto op Facebook wijzigen vrijelijk zonder oude te verwijderen. Al is het jammer dat het blokkeren van foto's op Facebook voor huidige omslag nog niet beschikbaar is.


Het is vrij eenvoudig en handig om foto's van vrienden op Facebook te blokkeren en foto's op Facebook voor het publiek te blokkeren. Hoewel de directe werking van het blokkeren van het delen van foto's op Facebook en het blokkeren van omslagfoto's op Facebook niet is verschenen. Ook kunt u in een mate voorkomen dat persoonsgegevens openbaar worden gemaakt. Het blokkeren van foto's op Facebook kan op veel andere plaatsen van toepassing zijn. Doe het gewoon nu.


Peter Wood
Peter Wood
Peter Wood, een senior redacteur, legt zich toe op het ontwerpen en bewerken van fotografie, software en apparaten.
Blog